Παραλία Ναυαγίου

Η παγκοσμίως γνωστή παραλία ναυάγιο με τη λευκή άμμο και τα υπέροχα γαλάζια νερά βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού. Μπορείτε να το προσεγγίσετε μόνο με σκάφος που μπορείτε να νοικιάσετε ιδιωτικά ή να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου, το οποίο απέχει λιγότερο από μισή ώρα από το κατάλυμά μας.

Ξύγκια

Η παραλία Ξύγκια είναι μια μοναδική παραλία με γαλακτώδες νερό που βγαίνει από μια θειούχα πηγή στα παρακείμενα βράχια. Το νερό λέγεται ότι είναι καλό για την υγεία μας για να κολυμπήσουμε. Είναι μια όμορφη, ιδιαίτερη μικρή παραλία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε, περίπου 20 λεπτά από την ιδιοκτησία μας.

Γαλάζιες Σπηλιές

Οι περίφημες Γαλάζιες Σπηλιές της Ζακύνθου βρίσκονται κοντά στο βορειότερο μέρος του νησιού. Μπορείτε να φτάσετε είτε με καραβάκι από το κοντινό λιμάνι του Αγίου Νικολάου είτε με τα πόδια κατεβαίνοντας τα όμορφα σκαλιά από το εστιατόριο Potamitis Windmill. Και οι δύο τοποθεσίες είναι προσβάσιμες μέσα σε περίπου μισή ώρα από την ιδιοκτησία μας.

Πόρτο Λιμνιώνας

Το Πόρτο Λιμνιώνας είναι ένας βραχώδης όρμος στη δυτική πλευρά του νησιού με κρυστάλλινα νερά και σπηλιές για κολύμπι και αναπνευστήρα. Υπάρχει ένα υπέροχο εστιατόριο στην κορυφή του βράχου με υπέροχη θέα στη θάλασσα και πολλά επίπεδα από κρεβάτια στην παραλία για να απολαύσετε τον ήλιο και το Ιόνιο πέλαγος! Μπορείτε να φτάσετε σε περίπου 45 λεπτά από το κατάλυμά μας.

Καμπί

Το Καμπί "κάθεται" στην κορυφή μερικών βράχων που κόβουν την ανάσα που κρέμονται πάνω από τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά από κάτω. Υπάρχουν δύο εστιατόρια που κάθονται στην άκρη του γκρεμού με εκπληκτική θέα στον κόλπο κάτω από τον βράχο και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα! Ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος μέσα σε μία ώρα από την ιδιοκτησία μας.

Εκκλησία Αγίου Διονυσίου

Η εκκλησία του Αγίου Διονυσίου είναι η κύρια εκκλησία του νησιού της Ζακύνθου, αφού ο Άγιος Διονύσιος είναι ο πολιούχος του νησιού. Το λείψανό του φυλάσσεται στην εκκλησία και βγαίνει σε προσκύνημα δύο φορές το χρόνο. Η ίδια η εκκλησία είναι μεγαλοπρεπής, όμορφα διακοσμημένη και ένα από τα λίγα κτίρια που επέζησαν από τον καταστροφικό σεισμό του 1953, οπότε αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Η πόλη της Ζακύνθου, όπου βρίσκεται η εκκλησία, απέχει 20 λεπτά από την ιδιοκτησία μας.

Close
Facebook
Instagram